Deka Dence 11. sērija: Kad tā tiks izlaista? Uzziniet vairāk par to!

Deka Dence 11. sērija:Kā sākas šī izrāde, visi domā, ka tā ir uzbrukuma Titānam izvilkšana, taču izrādās, ka tas tiešām atšķiras no tā, kas ir uzbrukums Titānam. Ja mēs redzam, ka Deka Dence un Titāna uzbrukums ir viens un tas pats Visums, bet tomēr atšķiras. Tāpēc noskaidrosim, kas notiks 11. sērijā.

Deka Dence ir darbības zinātniskā fantastika, kuras pirmizrāde notika 2020. gada 8. jūlijā. Seriāls ir kaut kas, ko ikviens var izbaudīt anime vai spēles formā.



Sižets Deka Dencei

Dekadences stāsts parāda cilvēku izmiršanu. Monstri uzņēma cilvēkus un izbaudīja spēku, kas cilvēkiem patika. Un tikai neliels skaits cilvēku spēja izdzīvot.



Deka Dence 11. sērija

Tāpēc kādu dienu ieradās varonis Natsume, kurš cīnījās ar ļaundariem, taču cilvēki nebija pakļauti briesmām. Viņš nolēma cīnīties ar ļaundari, līdz cilvēkiem būs nepatikšanas. Tātad šajā epizodē mēs redzēsim, vai Natsume spēj glābt cilvēkus?



Deka Dence 11. sērijas izlaišanas datums

Dekādes 11. sērija tiks izlaista 2020. gada 16. septembrī. Šeit ir 11. sērijas izlaišanas datums un laiks: -

  1. 7:29 PDT, 16. septembris
  2. 10:29 EDT, 16. septembris
  3. 14:29 UTC, 16. septembris
  4. 15:29 BST, 16. septembris
  5. 16:29 CEST, 16. septembris
  6. 00:29 AEST, 17. septembris

Vietnes Funimation un Hulu jūs varat noskatīties dekadences 11. sēriju. Funimation 4. novembrī jūs varat arī atrast 11. sērijas dublēto versiju. Tāpēc, ka šobrīd Funimation, ja trūkst astoņas epizodes, un līdz 4. novembrim jūs varat redzēt visu angļu valodas versiju ārpus izstādes.

Nākamajā epizodē redzēsim, vai zvejas rīki un tankkuģi spēs viņus glābt no ļaundariem un vai cilvēks spēs pārdzīvot izmiršanu. Tāpēc sekojiet līdzi, lai uzzinātu vairāk par to, ko liktenis ir uzrakstījis Natsumam. Un cilvēka spēja izdzīvot pasaulē. zināt vairāk, uzturiet savienojumu.



Lasiet arī: Lovecraft Country Episode 4 piedāvā ‘Indiana Jones’ stila putekļu slazdus: pārskats